Korábban

 

 

 

A Sziget Taxi csoport 1984-ban alakult a Szigetszentmiklósi egyéni személyszállГ­tó kisiparosokból.
Az alakulás csak jó indulattal mondható ki, valójában az egyes taxisok egyezséget kГ¶tГ¶ttek a Szigetszentmiklósi térség jobb taxi kiszolgálásáért. Valamennyi taxis vállalkozó megtartotta teljes Г¶nállóságát, s ez meg is maradt a mai napig. ValószГ­nЕ±leg Г­gy is fog maradni, mert egyetlen kollégánk sem kГ­ván kГ¶tГ¶ttséget vállalni. Egyetlen dolog mely az Г­gy kialakult haveri kГ¶rt Г¶sszetartja, a megrendelők pontos és hibátlan kiszolgálása.

 
Az alapГ­tok, sajnos már nem dolgoznak velunk, de a mai napig (2010) barátsággal gondolunk rájuk.
A Sziget Taxi az 1990 években érte fénykorát, mikor is 49 főt számlált, melyben volt tehertaxi és autómentő szolgáltatás is. Ebben az időben dolgozott egy másik csoport is a térségben a Halom Taxi, Г­gy a Szigetszentmiklós kГ¶rnyéki taxisok száma meghaladta a 70 főt.
Szukség is volt a munkájukra, mert abban az időben a taxis nem csak személyszállГ­tó volt, hanem nagyon sok kapcsolódó szolgáltatást, pl. étel-ital házhoz szállГ­tás, virágkuldés, levél, értékcikk, kiscsomag szállГ­tást is elvégzett. Rendszeresen szállГ­tottunk gyermekeket iskolába, óvodába, nagyon sokszor szulő nélkul is.
A társaságot nem csak a munka tartotta Г¶ssze, évente két-három alkalommal Г¶sszegyЕ±ltunk a TГ¶kГ¶li parkerdőbe jó bográcsozásra, iszogatásra, hol megvitattuk az élet folyását.