Névjegyunk

 

 

taxi  SzigetszentmiklпїЅs

 

 

Szavazások

Szukségesnek tartja éjjel is a taxit Szigetszentmiklóson?
 

Kulcsszavaink

Taxi rendelés, taxi transzfer, airport, repulőtér, Apaj, Áporka, Dabas, Dömsöd, Dunaharaszti, Dunavarsán,y Halásztelek, Kiskunlacháza, Lórév, Makád, Ráckeve, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Takson,y Tököl, Ferihegy, reptér

HIREK Nyomtatás

В Taxis hГ­rek, kapcsolódó hГ­rek.

В 


Kétezer forint fél óra parkolás Ferihegyen

A Budapest Airport Гєj parkolási és behajtási rendszert vezetett be augusztus 8-án 0 órától a Liszt Ferenc repulőtér 2-es terminálja előtt.

A kidolgozott rendszerben megnyГ­lik a 2-es terminál indulási és érkezési szintje az autósok előtt, akik 5 perces időtartamra ingyenesen szállГ­thatják ki és vehetik fel az utasokat a járdánál.

A fő parkolási terulet az épuletek előtti Гєgynevezett terminál parkoló lesz a 2A és a 2B előtt, ahol 749 autó számára épГ­tettek ki férőhelyet.

A terminál előtti Гєtszakaszra a behajtáshoz az automata sorompónál jegyet kell váltani, amellyel Г¶t percen belul lehet kihajtani ingyenesen. Ha ennél hosszabb időt akar eltГ¶lteni az autós kГ¶zvetlenul a terminál járdájánál, akkor a prémium parkolóban 2000 forintot kell fizetnie 30 percért.

Az indulási szinten 70, az érkezésin 53 parkolóhely áll az autósok rendelkezésére.
A lenti terminál parkolóban 800 forintba kerul félóra parkolás, és itt 10 perc az ingyenes turelmi időszak.

A BKV-buszok és a Budapest Airport szerződГ¶tt partnerei (a Főtaxi és az Airport Shuttle Minibusz) továbbra is a kijelГ¶lt járdaszakaszok melletti várakozóhelyeket, illetve megállókat vehetik igénybe, de az előrendelt más taxik is 5 percre ingyenesen hajthatnak be a terminál elé, hogy felvegyék az utasokat. A turistabuszok számára a korábban kialakГ­tott rendszer szerint továbbra is lehetőség lesz az utasok ki- és beszállГ­tására kГ¶zvetlenul a terminál előtt - áll a repulőteret uzemeltető társaság kГ¶zleményében.

Vélemény megГ­rható

http://www.autoblog.hu/hirek/ketezer_forint_fel_ora_parkolas_ferihegyen.html

В 

В 

В 


В 

В Tisztelt Гњgyfeleink, Utasaink!

EzГєton tájékoztatjuk ÖnГ¶ket, hogy 2010. október 25.-én megkezdődГ¶tt a Ferihegyi gyorsforgalmi Гєt burkolatának cseréje, amely előreláthatólag mintegy egy hónapot vesz igénybe.


A repulőtér felé irányuló forgalmat jelentős mértékben érintő felГєjГ­tás forgalomkorlátozásokkal jár, Г­gy a Ferihegyi repulőtérre való kijutás a szokásosnál hosszabb időt vesz igénybe.

A Budapest határ - Гњllői Гєt vége kГ¶zГ¶tti szakasz burkolat cseréje október 25-étől október 30-áig a forgalom fenntartása mellett, a Ferihegyi I terminál kГ¶rnyezetében a burkolat cseréje október 25-átől október 30-áig forgalom fenntartása mellett, a Kőér utca - Shell benzinkГєt kГ¶zГ¶tti szakasz burkolat cseréje november 5. péntek délután 18 órától november 8. hétfő hajnal 5 óráig a szakasz teljes zárása mellett zajlik.

A Shell benzinkГєt - Ferihegy I-es terminál kГ¶zГ¶tti szakasz burkolat cseréje két szakaszban zajlik, az első utem november 12. péntek délután 18 órától november 15. hétfő hajnal 5 óráig a szakasz teljes zárása mellett, a második utem november 19. péntek délután 18 órától november 22. hétfő hajnal 5 óráig a szakasz teljes zárása mellett tГ¶rténik.

В 

Szigetszentmiklós, 2010. 10. 25.

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

В 

 

Statisztika

Tartalom találatai : 223377

Ki olvas minket

Oldalainkat 9 vendég bГ¶ngészi

Névnap

Ma 2013. november 27., szerda, Virgil napja van. Holnap Stefánia napja lesz.